Suomen taitoluisteluliitto

TAITOLUISTELUA VIRTUAALITODELLISUUDESSA

Toteutimme Suomen Taitoluisteluliitolle VR-videon, jonka avulla katsoja pääsee kokemaan taitoluistelun vauhdin ja päätähuimaavat temput aivan kuin olisi itse luistelemassa. Palvelumme sisälsi sisällön suunnittelun yhdessä asiakkaan kanssa, käsikirjoituksen, kuvaukset, musiikin suunnittelun, editoinnin ja lopputuotteen toimittamisen asiakkaan käyttöön.

Suomen Taitoluisteluliiton projektipäällikkö Annastiina Hemmi kertoo kokemuksistaan VR-videon käytöstä sekä yhteistyöstä 360Mediatalon kanssa.


MIKSI PÄÄDYITTE TEETTÄMÄÄN VR-VIDEON?

Saimme inspiraation VR-videoon Lahti2017 MM-kisojen tuotannosta ja halusimme kevään 2017 GoExpo-osastollemme oman VR-videon. Halusimme olla aallonharjalla ja tehdä jotain täysin uutta, joka sopisi messukävijöiden aktivoimiseksi.

MITEN PROJEKTI MIELESTÄNNE ONNISTUI JA KOITTEKO SEN OSALTANNE HELPOKSI?

Kartoitin mahdollisia yrityksiä ja henkilöitä, jotka pystyisivät kohtuullisella budjetilla toteuttamaan projektimme. Tämä osoittautuikin haasteeksi, mutta somen voimalla löysimme lopulta 360Mediatalon, ja saimme hyvällä yhteistyöllä toteutettua idean. Kiireellisestä aikataulusta huolimatta projekti onnistui hyvin vaivattomasti!

VASTASIKO PROJEKTIN LOPPUTULOS ODOTUKSIANNE?

Lopputulos vastasi ja ylittikin odotuksemme. 360Mediatalon osaaminen ja meidän toiveemme muotoutuivat loistavaksi kokonaisuudeksi ja lopputulos toimi messuilla juuri kuten olimme toivoneetkin. Videota hyödynnettiin GoExpo-messujen jälkeen myös Taitoluistelun MM-kisoissa, ja sille on varmasti jatkossakin käyttöä monissa tilanteissa.

VR-video on hieno mahdollisuus kokea luistelun vauhtia missä tahansa, tuoda lajia esiin innostavalla ja ennennäkemättömällä tavalla.

MILLAISTA PALAUTETTA OLETTE SAANEET VR-VIDEON NÄHNEILTÄ?

Palaute oli pelkästään positiivista: hauska kokemus, joka herättää tunteita ja mielenkiintoa. Suurimmalle osalla messuvieraistamme virtuaalitodellisuus oli täysin uusi kokemus, joten tietoisuus VR-videoista kasvoi.

KUINKA TYYTYVÄISIÄ OLETTE 360MEDIATALON VIRTUAALITUOTANTOON JA TOIMINTAAN?

Olemme todella tyytyväisiä 360Mediatalon tuotantoon sekä toimintaan kaikkinensa. Yhteistyö oli helppoa sekä mielekästä ja yrityksen asiantuntijuus sekä innostus tekivät projektista hienon kokemuksen myös meille. 360Mediatalo oli läsnä läpi projektin ja apua oli koko ajan saatavilla. Saimme heiltä myös tarvittavat laitteet.

SUOSITTELISITTEKO 360MEDIATALON PALVELUITA MUILLE YRITYKSILLE JA ORGANISAATIOILLE?

Suosittelisin ehdottomasti 360Mediatalon palveluita kaikille, jotka haluavat toteuttaa vastaavanlaista tuotantoa. Yrityksen heittäytyminen ja innostus projektiin tekivät toteuttamisesta mielekkään kokemuksen asiakkaalle.

OLETKO VALMIS YHTEISTYÖHÖN 360MEDIATALON KANSSA JATKOSSAKIN?

Olen valmis ja aionkin varmasti tämän kokemuksen perusteella tehdä jatkossakin yhteistyötä 360Mediatalon kanssa. Yritys on asiantunteva ja innovatiivinen, ja he toteuttavat tuotannon asiakkaan toiveita kuunnellen ja omaa osaamistaan hyödyntäen.

MITÄ ETUJA MIELESTÄNNE VR-VIDEOLLA ON VERRATTUNA PERINTEISIIN VIDEOIHIN?

VR-videon avulla pääsee kaikin aistein kokemaan ympäristön. Videota katsellessa pääsee hetkeksi täysin muihin maailmoihin, joka vie mennessään ja jossa voi itse olla aktiivisesti mukana. Videon esittämä kohde jää hyvin mieleen, kun on itse ollut läsnä siinä.

OTA YHTEYTTÄ

Olemme valmiita johdattamaan sinut virtuaalitodellisuuden maailmaan.

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan, miten voimme auttaa sinua VR:n hyödyntämisessä.

360Editor

Syötä sähköpostisi alla olevaan kenttään niin toimitamme infopaketin suoraan sähköpostiisi!