MERCURIAVR

HENKILÖKOHTAINEN PEREHDYTYS KOULUSTA NIIN HAKIJOILLE, OPPILAILLE KUIN KENELLE TAHANSA KIINNOSTUNEELLE!

MERCURIA KAUPPIAITTEN KAUPPAOPPILAITOKSEN TILOIHIN VOI NYT TUTUSTUA 360-VIDEON AVULLA.

360Mediatalo toimitti kokemuksen kokonaispakettina MERCURIAlle, kuunnellen heitä tarkasti ja varmistaakseen viimeistellyn lopputuloksen.

VR-kokemus on saanut positiivista palautetta niin opiskelijoilta kuin koulun henkilökunnalta, kuin myös sosiaalisessa mediassa.

OMINAISUUDET

  • 360°-videokuvaus
  • Juontaminen
  • Lisäinformaatio tekstillä
  • Monipuolinen ympäristökuvaus

KOULUUN TUTUSTUMINEN VIRTUAALISESTI

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitoksen tiloihin voi nyt tutustua 360-videon avulla. Videolla koulun opiskelija Elina Mäkinen esittelee rakennuksen monipuolisia tiloja, ja VR-lasien avulla katsoja tuntee liikkuvansa oikeasti koulussa.

MERCURIAn apulaisrehtori Jarno Westerholm kertoo miksi he päätyivät esittelemään kouluaan VR:n avulla.

− Meillä on moderni ja viihtyisä koulurakennus, ja halusimme esitellä sitä uudella mielenkiintoisella tavalla. 360-video on suunnattu ensi sijassa peruskoulun yhdeksäsluokkalaisille, joille koulua markkinoidaan koulukäynneillä, Facebookissa ja verkkosivuillamme.

Sekä opiskelijat että koulun henkilökunta ovat antaneet virtuaaliesittelystä erinomaista palautetta. Myös Facebookissa esittelystä on tykätty ja sitä on kommentoitu mm. niin, että ”opasta” on kiva seurata.

– Virtuaaliesittelyn tekijä 360Mediatalo hoiti toteutuksen hienosti käsikirjoituksesta lopputuotteeseen. He kuuntelivat asiakasta huolella ja käyttivät videon viimeistelyyn paljon aikaa ja voimavaroja. Seuraavaksi tarkoituksenamme on tehdä vastaavanlainen esittely vaihto-opiskelukohteistamme.

− Olemme innostuneita virtuaalitodellisuuden tarjoamista mahdollisuuksista ja aiomme hyödyntää 360-videoita myös opetuksessa. Haluamme tarjota opiskelijoillemme mahdollisuuden sekä opiskella virtuaaliympäristössä että tuottaa siihen itse sisältöä. Virtuaalitodellisuus sopii hyvin esimerkiksi puhekoulutukseen, jossa autetaan opiskelijaa puhumaan yleisön edessä ja pääsemään eroon esiintymispelosta.

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos on Vantaan Martinlaaksossa sijaitseva yksityinen kauppaoppilaitos, jossa on keskimäärin 850 opiskelijaa. Oppilaitos tarjoaa liiketalouden perustutkintoon (merkonomi) johtavaa koulutusta nuorille ja aikuisille. Oppilaitos on perustettu jo vuonna 1908.

OTA YHTEYTTÄ

Olemme valmiita johdattamaan sinut virtuaalitodellisuuden maailmaan.

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan, miten voimme auttaa sinua VR:n hyödyntämisessä.

360Editor

Syötä sähköpostisi alla olevaan kenttään niin toimitamme infopaketin suoraan sähköpostiisi!