Buster VR

KOE BUSTERIN SUURIN JA NOPEIN AVOVENE PHANTOM – KUIVALLA MAALLA!

360Mediatalo oli mukana videoinnissa ja hoiti niin kuvauksen kuin äänen erillisen taltioinnin. Messuilla kokemukseen oli jonoa ja toi vauhdin tuntua jopa niin, että ihmiset tarttuivat kiinni penkeistä.

OMINAISUUDET

  • 360°-videokuvaus
  • Musiikin rytmittäminen
  • Vauhdin visualisointi
  • Lisäinformaatio kuvilla ja teksteillä
  • Jälkikäyttömahdollisuus sosiaalisessa mediassa ja messuilla

BUSTER PHANTOM -VENETTÄ ESITELTIIN VENEMESSUILLA VR-VIDEON AVULLA

Phantom on Busterin suurin ja nopein avovene, jonka huippunopeus on yli 59 solmua. Veneen vauhdin ja varustukset pääsi kokemaan VR-videon avulla 18 Båt -messuilla Helsingissä.

− VR-video sopii hyvin veneiden esittelyyn etenkin näin talvisaikaan, kun koeajo vesillä ei vielä onnistu. Messuhallissa esittelyveneessä istuessaan ja VR-lasit sekä kuulokkeet päässään messuvieraamme näyttivät päässeen hyvin Phantomin ajotunnelmaan ja aistimaan veneen ominaisuudet, kertoo Yamaha Motor Europen Suomen viestintäpäällikkö Marita Tuoma.

Phantomiin oli jonoa ja VR-laseja kokeiltiin innokkaasti. VR-kokemus toi vauhdin tuntua jopa niin, että ihmiset tarttuivat kiinni penkistä. Kommentteina kuultiin mm. ”Tästä saa ihan uutta perspektiä veneestä!” ja ”Nyt kyllä lähtee Punavuoren sijoitusyksiö myyntiin!”

360Mediatalo kuvasi Phantomin testiajon Turun merialueella loppusyksystä VR 360 -kameralla, joka oli kiinnitetty veneen takapenkkiin. Äänet taltioitiin erillisellä mikrofonilla. VR-materiaali editointiin ja videoon lisättiin taustamusiikki, veneen tuoteinfot ja logot. Tuloksena syntyi noin kolmen minuutin VR-video Buster Phantomin markkinointimateriaaliksi esitettäväksi mm. messuilla ja asiakastapahtumissa.

− Yhteistyö 360Mediatalon kanssa on sujunut hyvin. Uskon, että molemminpuolisella suunnittelulla ja kokemuksella saamme jatkossakin myyntiä ja markkinointia edistäviä VR-videoita tuotteistamme, kommentoi Marita Tuoma.

OTA YHTEYTTÄ

Olemme valmiita johdattamaan sinut virtuaalitodellisuuden maailmaan.

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan, miten voimme auttaa sinua VR:n hyödyntämisessä.

360Editor

Syötä sähköpostisi alla olevaan kenttään niin toimitamme infopaketin suoraan sähköpostiisi!