Koulujen etäopetus helpottuu uuden kotimaisen oppimisalustan ansiosta

360Mediatalo Oy on kehittänyt selainpohjaisen oppimisalustan reaaliaikaiseen ja vuorovaikutteiseen opetukseen. 360Luennot-alustan avulla opettajat voivat opettaa ja ohjata oppilaitaan etänä.

− Oppimisalustamme on suunnattu ensi sijassa peruskouluille ja alakoululaistenkin on helppo käyttää sitä, kertoo 360Mediatalon toimitusjohtaja Henrik Helin. − Alusta on tietoturvallinen, sillä se ei vaadi erillisen ohjelmiston lataamista koneelle eikä myöskään oppilaiden kirjautumista henkilötiedoillaan.

360Luennot on oppimisympäristö, jossa opettaja on reaaliaikaisesti yhteydessä oppilaidensa kanssa. Opetus siirtyy opettajan tietokoneen webkameralta 360Luennot-alustalle, jossa oppilaat voivat seurata opettajan opetusta. Näköyhteyden kautta he näkevät sekä opettajan että tämän tietokoneen näytön ja esitysdiat.

Riittää, että oppilailla on käytössään tietokone tai tabletti sekä verkkoyhteys. Opetustilanne on interaktiivinen, joten oppilaat voivat olla ääniyhteydessä opettajan ja muiden oppilaiden kanssa ”viittaamalla” eli pyytämällä puheenvuoroa.  

Koulut voivat tilata oppimisalustan verkkosivulta 360luennot.fi.

360Luennot-työkalu pohjautuu 360Mediatalon kehittämään 360Education-julkaisualustaan, joka on tarkoitettu Virtual Reality -koulutukseen. 360Luennot-alustan avulla opettajalla on mahdollisuus hyödyntää myös 360-kuvamateriaalia opetuksessaan. Jos oppilailla on käytössään VR-lasit, he voivat osallistua opetukseen myös niitä käyttäen.

360Education-julkaisualusta on käytössä monella toimialalla esimerkiksi pelastusalan koulutuksessa, ensiapukoulutuksessa, sairaalakoulutuksessa ja kansainvälisessä korkeakoulutuksessa.

Startup-yritys 360Mediatalo Oy on toiminut virtuaalitodellisuuden alalla vuodesta 2015 lähtien. Yrityksellä on toimipaikat Helsingissä ja Turussa.

Lisätietoja: 360Mediatalo Oy, toimitusjohtaja Henrik Helin, henrik.helin@360mediatalo.fi,
puh. 044 282 0372

Voit tarkastella tuotteen esitettä tästä

OTA YHTEYTTÄ

Olemme valmiita johdattamaan sinut virtuaalitodellisuuden maailmaan.

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan, miten voimme auttaa sinua VR:n hyödyntämisessä.

360Editor

Syötä sähköpostisi alla olevaan kenttään niin toimitamme infopaketin suoraan sähköpostiisi!